info@dltmedia.nl | 079-3162051

Insights, onderzoek en feedback...

Upinion is software die de kracht van smartphones benut en u daarbij helpt in contact te komen met uw lezers en overige publiek. U kunt vragen uitsturen naar uw lezers, die u real-time feed-back geven. Vragen stellen in het moment en lezers betrekken bij uw product geeft zowel u als uw lezers een nieuwe beleving van engagement en co-creatie.

De smartphone is het favoriete medium geworden als het gaat om marktonderzoek. Door inzet van mobiele telefoon bent u in staat een significant hogere respons te ontvangen op uw vragen, in een veel kleinere tijdsbestek. Upinion kan worden ingezet om bepaalde thema's te peilen die consumenten aanspreken zoals het beoordelen van marketing acties/campagnes, de beoordeling van een cover van een tijdschrift, de effectiviteit van advertenties, inzicht krijgen in tijd die gespendeerd wordt in verschillende media, alsmede vele andere functies. Vragen conversaties kunnen worden gecombineerd met het inzetten van features die gekoppeld zijn aan smartphone-sensoren zoals geo-locatie om u te helpen bij het bereiken van uw doelgroep op het juiste moment. Daarbij ontvangt u real-time feed-back met gegevens die direct en sterker op gedrag gebaseerd zijn.

HOE WERKT HET

1 - TARGET DEGENE DIE JE IETS WILT VRAGEN
Nodig uw lezers, klanten, prospects of ander publiek uit om deel te nemen aan Upinion en laat hen uw vraag of vragen beantwoorden. U kunt filteren op profiel van uw publiek, plan uw vragen op datum en tijd, splits tijdlijnen om dynamische enquêtes te creëren. Door gebruik te maken van de Upinion app kunt u een specifiek publiek bereiken in moment van beleving.   

2 - STEL EEN VRAAG
Start een real-time conversatie met uw publiek of zet juist een complex en dynamisch onderzoek op om deze vervolgens op een bepaald moment te versturen. Kies uit vele verschillende soorten vraag typen waaronder multiple choice vragen, open/gesloten vragen, rating, selecteer afbeelding, maak afbeelding, numeriek, etc. Deze vragen kunnen verstuurd worden via uw mobiel, tablet of PC. 

3 - ONTVANG REAL-TIME RESULTATEN
Bekijk in real-time uw resultaten en statistieken, deel uw resultaten met uw respondenten, creëer en deel rapportages met uw collega's en exporteer uw data in het systeem waar u reeds mee werkt. 

>MEER UPINION FEATURES


 

Upinion chart geeft dynamische ondervraging en real-time resultaten weer.

Contact opnemen