info@dltmedia.nl | 079-3162051

Upinion Features

VRAAG OVERAL, OP ELK MOMENT

Verschillende vraag typen
Er zijn meerdere soorten vragen die u kunt gebruiken waaronder multiple choice vragen, open/gesloten vragen, vragen middels waarderingen, selectie vragen middels afbeeldingen, verzoek vragen etc.

Vanaf uw PC, mobiel of tablet
Het is vrij eenvoudig om een conversatie te starten of een meer complexe conversatie in te plannen voor een op een specifieke tijd/datum. Dit kan door gebruik te maken van de Upinion op uw desktop, tablet of uw smart phone. Met Upinion is het eenvoudig om vragen te stellen en direct feed-back te ontvangen wanneer het u uitkomt.

Unlimited questions
Er zijn geen restricties als het gaat om de frequentie en het aantal vragen dat u wilt stellen. Vraag zoveel als u wilt. Door direct in contact te zijn met uw publiek, kunt u hen vragen blijven stellen en blijven onderzoeken totdat u het gewenste resultaat heeft bereikt.

UW LEZERS ZULLEN U WAARDEREN

Respondenten Management
Nodig uw klanten, personeel, team of prospects uit om deel te nemen aan uw panel. Betrek hen meer bij uw product(en) en laat hen onderdeel zijn van uw bedrijf door te laten blijken dat ze invloed kunnen uitoefenen en dat ze onderdeel zijn van het besluitvormingsproces. Upinion kan ondersteuning bieden bij het opzetten van een pannel door de respondenten uit te nodigen of u helpen deze aan te schaffen.

Flexibele Belonings Systeem
Beloon uw respondenten voor deelname. Zet beloningen om in euro's, e-points, vouchers of een prijstrekking. Upinion kan u helpen bij het opzetten van een beloningssysteem.

Branding
Richt uw eigen welkomspagina in voor uw panel zodat de respondenten zich direct kunnen verbinden en identificeren met uw product/merk zodra ze zich hebben ingeschreven.

ALTIJD IN HET MOMENT

Geo Fence
Upinion maakt het mogelijk om vragen te stellen op basis van locatiegegevens. Respondenten ontvangen alleen een vraag als ze in een bepaalde omgeving bevinden. Gebruik deze feature om uw publiek op moment van ervaring te bereiken. 


Sensor technologie
Door gebruik te maken van sensoren in combinatie met geavanceerde scripting is het mogelijk om details zoals temperatuur en snelheid te meten om uw vragen meer diepgang te geven.

ONTVANG FEEDBACK IN HET MOMENT

Real-time                    
De resultaten van een onderzoek achteraf meten is verleden tijd. Upinion maakt het mogelijk om zeer eenvoudig een onderzoek te starten en stelt u in staat uw responses in real-time te ontvangen.

Deel uw resultaten                 
Betrek uw respondenten door hen inzicht te geven in de resultaten door deze te delen in de App. Maak de resultaten beschikbaar voor uw collega's zodat direct inzicht hebben in uw onderzoeksresultaten.

BEKIJK UW RESULTATEN

Statistieken en Rapporten
Upinion geeft een duidelijk overzicht weer van uw respondenten en de antwoorden die ze geven. Daarnaast is het zeer eenvoudig rapporten van de conversaties op te vragen.

Geavanceerde Analyses
U kunt uw resultaten nauwlettend in de gaten houden door te selecteren op demografische en psychografische kenmerken van de respondenten. Op basis van de antwoorden kunt u de volgende vraag veel gerichter stellen. Daarnaast weet u ook aan wie u de volgende vraag moet stellen.

Exporteer naar SPSS, Excel, API etc.
Exporteer alle data naar de systemen waar u reeds mee werkt.

Contact opnemen