info@dltmedia.nl | 079-3162051

Onze diensten versterken de merkbekendheid en het bereik van publiekstijdschriften.

De diensten van DLT Media, versterken de marketingactiviteiten van uitgeverijen en resulteren in verhoogde verkopen, tevreden adverteerders en een grotere merkbekendheid. Het vergroten van het bereik van publiekstijdschriften, gerichte regionele distirbutie en technologie diensten zoals software voor abonnementenbeheer en (markt)onderzoek.

DLT Media is in Nederland opgericht in 1998 en specialiseert zich sindsdien in het bieden van alternatieve distributie en marketing voor tijdschriften gebaseerd op directe verspreiding van tijdschriften naar bedrijven en instellingen met een lobby of wachtruimte. Na het succes in Nederland heeft DLT Media haar activiteiten gelanceerd in Groot Brittannië, Ierland en Zuid Afrika.

Wij zijn nu Europa’s grootste gespecialiseerde distributeur van publiekstijdschriften naar bedrijven en instellingen met een wachtruimte. Maandelijks verspreiden wij meer dan 500.000 tijdschriften naar meer dan 30.000 bedrijven waarmee wij meer dan 20 miljoen mensen bereiken. Onze in-house ontwikkelde software voor distributie en verspreidingsmanagement is het fundament van ons bedrijf. Naast onze distributiediensten bieden wij uitgevers ook technologie diensten aan zoals software voor abonnementenbeheer en marktonderzoek.    

Klik op de onderstaande links voor meer informatie over ons product

 

Print tijdschriften
Digitale tijdschriften
insights & feedback
Abonnementen Beheer
Contact opnemen