info@dltmedia.nl | 079-3162051

DLT Media biedt uitgevers de mogelijkheid om maandelijks 20 miljoen lezers te bereiken in Nederland, Groot Brittannië, Ierland en Zuid Afrika.

De diensten van DLT Media, versterken de marketingactiviteiten van uitgeverijen en resulteren in verhoogde verkopen, tevreden adverteerders en een grotere merkbekendheid. Het vergroten van het bereik van publiekstijdschriften, gerichte regionele distirbutie en technologie diensten zoals software voor abonnementenbeheer en marktonderzoek. Click op de onderstaande links voor gedetaileerde informatie over de verschillende diensten.

Oplage & Bereik
Media placement en gerichte verspreiding naar locaties met een wachtruimte of receptie. Kennis van HOI regelgeving en Auditing door Ernst & Young. Onze distributie managen wij in house, van moment van bestelling tot aan levering.


Marketing Distributie
DLT Marketing Services is een kosteneffectieve manier om een groot publiek te bereiken door uw drukwerk (tijdschriften / brochure / gids of andere marketingmateriaal) in onze distributie toe te voegen, die naar duizenden lezers via ons netwerk van wachtkamers en ontvangstruimtes door heel Nederland verspreid worden.
Abonnementen Beheer
Onze eigen op maat gemaakte online abonnementen - en facturatie software!

Insights & Feedback
DLT Media is de exclusieve partner van Upinion® in Nederland. Software die de kracht van smartphones benut en u daarbij helpt in contact te komen met uw lezers en ander publiek, waarbij u vragen kunt uitsturen en real-time feed-back.

400
400 tijdschriften titels
DLT Media heeft maar dan 400 verschillende tijdschriftentitels in het assortiment.
1998
Opgericht in ...1998
Met 17 jaar ervaring werken wij inmiddels met 's werleds bekendste tijdschriften.
30000
30,000
Maandelijks verspreiden wij meer dan 500.000 tijdschriften naar meer dan 30.000 bedrijven.
20miljoen
20 miljoen lezers
Wij bereiken maandelijks meer dan 20 miljoen lezers in de landen die waar wij gevestigd zijn.
Contact opnemen